Picadillo

Porties3 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd40 MinutenTotale tijd50 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd50 Minuten

Ingrediënten

200 g Rijst
330 g Salsa Pronta
300 g Maïs
300 g Rundergehakt
100 ml Water
2 Tomaten
2 Aardappelen
2 teentjes Knoflook
2 theelepel Picadillo kruiden
1 theelepel Mexicaanse kruiden
1 Rode ui
1 Paprika
1 Jalapeno peper
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes.

2

Snipper de ui en knoflook, snijd de jalapeno peper fijn en snijd de paprika en tomaat in blokjes.

3

Fruit de ui, knoflook en jalapeno peper kort in olie.

4

Voeg vervolgens het gehakt met een snufje peper toe en bak dit rul.

5

Daarna voeg je de aardappel, paprika, maïs en tomaat toe. Bak dit gedurende een minuutje mee.

6

Vervolgens voeg je de salsa pronte, de Mexicaanse kruiden, de Picadillo kruiden en het water toe.

7

Doe de deksel op de pan en laat het geheel 25 minuten koken, totdat de aardappel zacht is.

8

Kook ondertussen de rijst volgens instructies op de verpakking.

9

Lekker ite!

picadillo

Genoten van dit recept? :)