Afdrukopties:

Picadillo

Porties3 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd40 MinutenTotale tijd50 Minuten

picadillo

 200 g Rijst
 330 g Salsa Pronta
 300 g Maïs
 300 g Rundergehakt
 100 ml Water
 2 Tomaten
 2 Aardappelen
 2 teentjes Knoflook
 2 theelepel Picadillo kruiden
 1 theelepel Mexicaanse kruiden
 1 Rode ui
 1 Paprika
 1 Jalapeno peper
1

Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes.

2

Snipper de ui en knoflook, snijd de jalapeno peper fijn en snijd de paprika en tomaat in blokjes.

3

Fruit de ui, knoflook en jalapeno peper kort in olie.

4

Voeg vervolgens het gehakt met een snufje peper toe en bak dit rul.

5

Daarna voeg je de aardappel, paprika, maïs en tomaat toe. Bak dit gedurende een minuutje mee.

6

Vervolgens voeg je de salsa pronte, de Mexicaanse kruiden, de Picadillo kruiden en het water toe.

7

Doe de deksel op de pan en laat het geheel 25 minuten koken, totdat de aardappel zacht is.

8

Kook ondertussen de rijst volgens instructies op de verpakking.

9

Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0