Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Meng de bloem, kristalsuiker, basterdsuiker, baking soda, zout, ei en roomboter door elkaar tot een stevig bol deeg.
Hak vervolgens de witte chocolade en pistachenoot in grove stukken.
Kneed dit vervolgens door het deeg.
Dek de kom met huishoudfolie af en zet het gedurende 4 uren in de koelkast.
Verwarm na het wachten de oven voor op 200 graden.
Draai van het deeg 12 balletjes die even groot zijn.
Leg de balletjes op een bakplaat en druk ze een beetje plat.
Bak de koekjes gedurende 10-12 minuten af in de oven.
Laat de koekjes vervolgens afkoelen op een rooster.
Smelt de witte chocolade au bain-marie en hak de pistache noten.
Doop de afgekoelde koekjes voor de helft in de gesmolten chocolade en strooi hier de pistache nootjes en gevriesdroogde aardbeien overheen.
Lekker ite!