Lekker ite logo

Shop

Pizza BBQ chicken

Porties3 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd20 MinutenTotale tijd30 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd30 Minuten

Ingrediënten

200 g Kipfilet
4 eetlepel(s) Barbecue saus
1 Rode peper
1 Volkoren pizzabodem
½ Rode paprika
½ Rode ui
1 bol Mozzarella
½ theelepel Paprikapoeder
¼ theelepel Komijn
Snufje Chilipoeder
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de kipfilet in kleine stukjes en kook het in water. Laat de kip 5 minuten koken.

3

Vervolgens giet je de kip af en kruid je deze met de paprikapoeder, komijn en chilipoeder.

4

Rol de pizzabodem uit over een bakplaat en prik met een vork gaatjes in de bodem.

5

Besmeer de pizzabodem royaal met barbecue saus.

6

Snijd de paprika, ui en mozzarella in stukjes en verdeel deze over de pizza. Verdeel ook de kipstukjes over de pizza.

7

Zet de pizza gedurende 15 tot 20 minuten in de oven tot de randjes krokant zijn.

8

Lekker ite!

Zelfgemaakte BBQ checken pizza

Genoten van dit recept? :)