Lekker ite logo

Shop

Pizza BBQ chicken

Porties3 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd20 MinutenTotale tijd30 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd30 Minuten

Ingrediënten

200 g Kipfilet
4 eetlepel(s) Barbecue saus
1 Rode peper
1 Volkoren pizzabodem
½ Rode paprika
½ Rode ui
1 bol Mozzarella
½ theelepel Paprikapoeder
¼ theelepel Komijn
Snufje Chilipoeder
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de kipfilet in kleine stukjes en kook het in water. Laat de kip 5 minuten koken.

3

Vervolgens giet je de kip af en kruid je deze met de paprikapoeder, komijn en chilipoeder.

4

Rol de pizzabodem uit over een bakplaat en prik met een vork gaatjes in de bodem.

5

Besmeer de pizzabodem royaal met barbecue saus.

6

Snijd de paprika, ui en mozzarella in stukjes en verdeel deze over de pizza. Verdeel ook de kipstukjes over de pizza.

7

Zet de pizza gedurende 15 tot 20 minuten in de oven tot de randjes krokant zijn.

8

Lekker ite!

Zelfgemaakte BBQ checken pizza

Genoten van dit recept? :)