Pizza shoarma

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd20 MinutenTotale tijd30 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd30 Minuten

Ingrediënten

1 Volkoren pizzabodem
250 g Shoarmareepjes
100 g Gezeefde tomaten
50 g Geraspte kaas
5 eetlepel(s) Knoflooksaus
1 Rode paprika
1 Ui
1 Rode peper
Pizzakruiden
1 eetlepel(s) Oregano
1 eetlepel(s) Basilicum
1 eetlepel(s) Peterselie
1 theelepel Tijm
1 theelepel Knoflookpoeder
½ theelepel Chilivlokken
½ theelepel Salie
½ theelepel Uienpoeder
1 mespunt Zwarte peper

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Bak de shoarma en laat deze uitlekken op keukenpapier. Snijd ondertussen de ui, paprika en rode peper in ringen.

3

Meng vervolgens de kruiden in een apart schaaltje door elkaar.

4

Doe de gezeefde tomaten op de pizzabodem en bestrooi deze met een deel van de pizzakruiden. Je kunt de rest van de kruiden in een potje bewaren voor de volgende keer!

5

Daarna beleg je de pizza met de ui, paprika, rode peper en de gebakken shoarma.

6

Tot slot bestrooi je de pizza met kaas. Bak hem vervolgens 20 minuten in de oven.

7

Serveer vervolgens de pizza met knoflooksaus, het lekkerste is natuurlijk zelfgemaakte knoflooksaus. Lekker ite!

Shoarma pizza

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie