Pollo al pesto

Porties2 PortiesVoorbereiding15 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd25 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd25 Minuten

Ingrediënten

300 g Mafaldine (gekrulde pasta)
250 g Cherrytomaten
200 g Créme fraîche
100 g Groene pesto
85 g Rucola
2 teentjes Knoflook
2 Kipfilet
1 Rode peper
1 theelepel Kipkruiden
1 Bouillonblokje (kip)
0,50 theelepel Chilipoeder

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Breng een pan water aan de kook met het bouillonblokje. Kook hierin vervolgens de kipfilet gedurende 10 minuten.

2

Halveer de cherrytomaten, snijd de rode peper in stukjes en pers de knoflook.

3

Vervolgens wil je van de kip pullen chicken maken, dit kun je doen door de kip met twee vorken uit elkaar te trekken of door de kip in een beslag te doen en de kip met een mixer uit elkaar te halen.

4

Kruid vervolgens de kip met de kip kruiden en de chilipoeder.

5

Kook vervolgens de pasta volgens de instructies op de verpakking.

6

Fruit de knoflook en rode peper.

7

Bak daarna kort de cherrytomaten en pulled chicken mee.

8

Voeg vervolgens de pesto en créme fraîche toe en laat het nog kort koken.

9

Roer de pasta door de saus en serveer op een bedje van rucola.

10

Lekker ite!

Pollo al pesto

Genoten van dit recept? :)

Advertentie