Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 225 graden en vet de ovenschaal in met olijfolie.
Snijd ondertussen de prei in plakjes en pers de knoflook.
Bak vervolgens de prei en knoflook in een wok gedurende 5 minuten.
Voeg daarna het gehakt, het verkruimelde bouillonblokje en de kerrie toe.
Bak dit tot het gehakt rul is.
Verdeel de helft van de aardappelschijfjes over de bodem van de ovenschaal.
Klop ondertussen het ei met de kookroom los en breng dit op smaak met peper en zout.
Schep het gehaktmengsel op de aardappelschijfjes en dek dit vervolgens af met de andere helft van de aardappelschijfjes.
Giet daarna het roommengsel over de ovenschotel en dek dit af met de geraspte kaas.
Zet de ovenschotel gedurende 25 minuten in de oven.
Lekker ite!
Tip: Voeg voor meer groente een extra prei of een rode paprika toe.