Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Zo maak je het
1
Snijd de rode ui in halve ringen en de paprika in plakjes.
2
Beleg vervolgens een wrap met wat geraspte kaas, de helft van de plakjes chorizo, de ringen ui en de paprika.
3
Bestrooi hem daarna met de Italiaanse kruiden.
4
Doe er nog een beetje kaas op en leg de tweede wrap er op.
5
Verhit vervolgens wat olie in een pan en leg de wrap hier in.
6
Bak de quesadilla ongeveer 5 minuten per kant tot de kaas gesmolten is. Zet het vuur niet te hoog.
7
Gebruik een bord om de quesadilla halverwege te keren.
8
Serveer met wat rucola sla. Lekker ite!
Genoten van dit recept? :)
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie
Andere lekkere recepten:
Beef burrito’sPizza dal papaEen pizza kun je op veel verschillende manieren beleggen maar de basis is altijd hetzelfde, namelijk pizzadeeg en tomatensaus. Daarom hebben wij dit basisrecept voor pizzadeeg en tomatensaus, als je dit recept volgt kun je 4 pizza's van een diameter van 30cm beleggen.Bobotie – Wereldgerecht zonder pakje