Lekker ite logo

Shop

Quesadilla met chorizo

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

75 g Geraspte kaas
12 plakjes Chorizo
4 Meergranen wraps
2 theelepel Italiaanse kruiden
½ Rode ui
½ Rode paprika
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Snijd de rode ui in halve ringen en de paprika in plakjes.

2

Beleg vervolgens een wrap met wat geraspte kaas, de helft van de plakjes chorizo, de ringen ui en de paprika.

3

Bestrooi hem daarna met de Italiaanse kruiden.

4

Doe er nog een beetje kaas op en leg de tweede wrap er op.

5

Verhit vervolgens wat olie in een pan en leg de wrap hier in.

6

Bak de quesadilla ongeveer 5 minuten per kant tot de kaas gesmolten is. Zet het vuur niet te hoog.

7

Gebruik een bord om de quesadilla halverwege te keren.

8

Serveer met wat rucola sla. Lekker ite!

Quesadilla met chorizo

Genoten van dit recept? :)