Quesadilla met chorizo

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating

Ingrediënten

75 g Geraspte kaas
12 plakjes Chorizo
4 Meergranen wraps
2 theelepel Italiaanse kruiden
½ Rode ui
½ Rode paprika

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje.

Keukenmessen

In dit artikel over keukenmessen geef ik je informatie over de verschillende soorten keukenmessen en de toepassing ervan. Daarnaast geef ik je advies over het aanschaffen van een mes uit elke categorie.

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de rode ui in halve ringen en de paprika in plakjes.

2

Beleg vervolgens een wrap met wat geraspte kaas, de helft van de plakjes chorizo, de ringen ui en de paprika.

3

Bestrooi hem daarna met de Italiaanse kruiden.

4

Doe er nog een beetje kaas op en leg de tweede wrap er op.

5

Verhit vervolgens wat olie in een pan en leg de wrap hier in.

6

Bak de quesadilla ongeveer 5 minuten per kant tot de kaas gesmolten is. Zet het vuur niet te hoog.

7

Gebruik een bord om de quesadilla halverwege te keren.

8

Serveer met wat rucola sla. Lekker ite!

Quesadilla met chorizo

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie

Laat je reactie achter

Voedingswaarden

Portie 2