Afdrukopties:

Quesadilla met chorizo

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten

Quesadilla met chorizo

 75 g Geraspte kaas
 12 plakjes Chorizo
 4 Meergranen wraps
 2 theelepel Italiaanse kruiden
 ½ Rode ui
 ½ Rode paprika
1

Snijd de rode ui in halve ringen en de paprika in plakjes.

2

Beleg vervolgens een wrap met wat geraspte kaas, de helft van de plakjes chorizo, de ringen ui en de paprika.

3

Bestrooi hem daarna met de Italiaanse kruiden.

4

Doe er nog een beetje kaas op en leg de tweede wrap er op.

5

Verhit vervolgens wat olie in een pan en leg de wrap hier in.

6

Bak de quesadilla ongeveer 5 minuten per kant tot de kaas gesmolten is. Zet het vuur niet te hoog.

7

Gebruik een bord om de quesadilla halverwege te keren.

8

Serveer met wat rucola sla. Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 2