Quesadilla met tonijn

Porties1 PortieVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties1 PortieTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

4 Meergranen wraps
145 g Tonijn uit blik
75 g Geraspte kaas
1 Tomaat
½ Rode ui
2 theelepel Italiaanse kruiden
1 theelepel Chilivlokken
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de rode ui in halve ringen en de tomaat in plakjes.

2

Beleg een wrap met wat geraspte kaas, de helft van de tonijn, de ringen ui en de plakjes tomaat.

3

Bestrooi hem vervolgens met de Italiaanse kruiden en de chilivlokken.

4

Bestrooi met nog een beetje kaas en leg de tweede wrap er op.

5

Verhit wat olie in een pan en leg de wrap hier in.

6

Bak de quesadilla ongeveer 5 minuten per kant tot de kaas gesmolten is. Zet het vuur niet te hoog.

7

Gebruik een bord om de quesadilla halverwege te keren.

8

Serveer met wat rucola sla. Lekker ite!

Quesadilla met tonijn

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Entrecote low and slowHet is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Afgelopen weekend hebben we tijdens de eerste warme dagen van het jaar direct de barbecue aangezet en een dik stuk entrecote klaargemaakt. Omdat entrecote van zichzelf al erg veel smaak heeft heb ik er niet een uitgebreide rub op gedaan maar het simpel gehouden met zout en peper.