Quesadilla met tonijn

Porties1 PortieVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties1 PortieTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

4 Meergranen wraps
145 g Tonijn uit blik
75 g Geraspte kaas
1 Tomaat
½ Rode ui
2 theelepel Italiaanse kruiden
1 theelepel Chilivlokken
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de rode ui in halve ringen en de tomaat in plakjes.

2

Beleg een wrap met wat geraspte kaas, de helft van de tonijn, de ringen ui en de plakjes tomaat.

3

Bestrooi hem vervolgens met de Italiaanse kruiden en de chilivlokken.

4

Bestrooi met nog een beetje kaas en leg de tweede wrap er op.

5

Verhit wat olie in een pan en leg de wrap hier in.

6

Bak de quesadilla ongeveer 5 minuten per kant tot de kaas gesmolten is. Zet het vuur niet te hoog.

7

Gebruik een bord om de quesadilla halverwege te keren.

8

Serveer met wat rucola sla. Lekker ite!

Quesadilla met tonijn

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Mosterd dille dipVroeger kochten we altijd potjes met mosterd dille dip voor bij de kaas, heerlijk om de kaas in te dippen. Tot het potje een keer op was en we het toch graag bij de kaas wilden hebben. Ik ben zelf gaan proberen om een mosterd dille dip te maken en heb deze in de loop der jaren steeds verbeterd. Probeer het en oordeel zelf! :)