Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak het quichedeeg volgens de instructies op de verpakking en verdeel deze gelijkmatig over de quichevorm.
Laat de tonijn goed uitlekken en pluk uit elkaar in een kom.
Snipper ondertussen de ui en pers de knoflook.
Verdeel het tonijnmengsel over het deeg.
Verhit olie in een pan en fruit de knoflook en ui totdat de ui glazig is. Voeg vervolgens de spinazie in porties toe en laat het al roerend slinken.
Kluts de ei samen met de slagroom in een kom en breng op smaak met de Italiaanse kruiden, peper en zout. Voeg vervolgens de kaas toe en roer dit er goed doorheen.
Verdeel de gewokte spinazie over de tonijn en giet vervolgens het eimengsel eroverheen.
Snijd de tomaten in plakjes en verwijder de zaadlijsten en verdeel deze over de quiche.
Bak de quiche in 35 minuten af in de oven en lekker ite!