Ravioli-mascarpone ovenschotel

Porties2 PortiesVoorbereiding15 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd25 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd25 Minuten

Ingrediënten

400 g Tomatenblokjes
250 g Ravioli (vers)
10 Cherrytomaten
4 eetlepel(s) Mascarpone
2 Rode ui
2 handjes Geraspte kaas
2 Paprika
1 eetlepel(s) Italiaanse kruiden
1 theelepel Chilivlokken
1 teentje Knoflook
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Breng ondertussen water aan de kook en kook de ravioli volgens de instructie op de verpakking.

3

Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en snijd de paprika in blokjes.

4

Doe olie in de pan en bak de knoflook, ui en paprika gedurende 5 minuten.

5

Voeg vervolgens de tomatenblokjes en kruiden toe. Voeg ook de mascarpone toe.

6

Roer dit goed door elkaar en laat het korte tijd koken. Zet vervolgens het vuur uit.

7

Schep de gekookte ravioli door de saus en schep dit in de ovenschaal.

8

Halveer de cherrytomaten en strooi deze over de ovenschaal.

9

Bestrooi met de geraspte kaas en zet gedurende 10 minuten in de oven.

10

Lekker ite!

Ravioli- mascarpone ovenschotel

Genoten van dit recept? :)