Ravioli-mascarpone ovenschotel

Porties2 PortiesVoorbereiding15 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd25 Minuten
Rating
Rating

Ingrediënten

400 g Tomatenblokjes
250 g Ravioli (vers)
10 Cherrytomaten
4 eetlepel(s) Mascarpone
2 Rode ui
2 handjes Geraspte kaas
2 Paprika
1 eetlepel(s) Italiaanse kruiden
1 theelepel Chilivlokken
1 teentje Knoflook

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje.

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Breng ondertussen water aan de kook en kook de ravioli volgens de instructie op de verpakking.

3

Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en snijd de paprika in blokjes.

4

Doe olie in de pan en bak de knoflook, ui en paprika gedurende 5 minuten.

5

Voeg vervolgens de tomatenblokjes en kruiden toe. Voeg ook de mascarpone toe.

6

Roer dit goed door elkaar en laat het korte tijd koken. Zet vervolgens het vuur uit.

7

Schep de gekookte ravioli door de saus en schep dit in de ovenschaal.

8

Halveer de cherrytomaten en strooi deze over de ovenschaal.

9

Bestrooi met de geraspte kaas en zet gedurende 10 minuten in de oven.

10

Lekker ite!

Ravioli- mascarpone ovenschotel

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie

Laat je reactie achter

Voedingswaarden

Portie 2