Ravioli-mascarpone ovenschotel

Porties2 PortiesVoorbereiding15 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd25 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd25 Minuten

Ingrediënten

400 g Tomatenblokjes
250 g Ravioli (vers)
10 Cherrytomaten
4 eetlepel(s) Mascarpone
2 Rode ui
2 handjes Geraspte kaas
2 Paprika
1 eetlepel(s) Italiaanse kruiden
1 theelepel Chilivlokken
1 teentje Knoflook
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Breng ondertussen water aan de kook en kook de ravioli volgens de instructie op de verpakking.

3

Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en snijd de paprika in blokjes.

4

Doe olie in de pan en bak de knoflook, ui en paprika gedurende 5 minuten.

5

Voeg vervolgens de tomatenblokjes en kruiden toe. Voeg ook de mascarpone toe.

6

Roer dit goed door elkaar en laat het korte tijd koken. Zet vervolgens het vuur uit.

7

Schep de gekookte ravioli door de saus en schep dit in de ovenschaal.

8

Halveer de cherrytomaten en strooi deze over de ovenschaal.

9

Bestrooi met de geraspte kaas en zet gedurende 10 minuten in de oven.

10

Lekker ite!

Ravioli- mascarpone ovenschotel

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Nasi koeningNasi koening betekent gele rijst. Gele rijst is heerlijk om te serveren bij een rijsttafel. Wij eten het ook erg graag samen met Rendang.
Big Tasty hamburgerHeerlijk! De Big Tasty is mijn favoriete burger bij de Mac, dat is de reden genoeg om een poging te doen om deze na te maken. Vooral de saus is erg lekker!