Afdrukopties:

Ravioli-mascarpone ovenschotel

Porties2 PortiesVoorbereiding15 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd25 Minuten

Ravioli- mascarpone ovenschotel

 400 g Tomatenblokjes
 250 g Ravioli (vers)
 10 Cherrytomaten
 4 eetlepel(s) Mascarpone
 2 Rode ui
 2 handjes Geraspte kaas
 2 Paprika
 1 eetlepel(s) Italiaanse kruiden
 1 theelepel Chilivlokken
 1 teentje Knoflook
1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Breng ondertussen water aan de kook en kook de ravioli volgens de instructie op de verpakking.

3

Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en snijd de paprika in blokjes.

4

Doe olie in de pan en bak de knoflook, ui en paprika gedurende 5 minuten.

5

Voeg vervolgens de tomatenblokjes en kruiden toe. Voeg ook de mascarpone toe.

6

Roer dit goed door elkaar en laat het korte tijd koken. Zet vervolgens het vuur uit.

7

Schep de gekookte ravioli door de saus en schep dit in de ovenschaal.

8

Halveer de cherrytomaten en strooi deze over de ovenschaal.

9

Bestrooi met de geraspte kaas en zet gedurende 10 minuten in de oven.

10

Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 2