Lekker ite logo

Shop

Ravioli met broccoli en pesto

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd6 MinutenTotale tijd11 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd11 Minuten

Ingrediënten

250 g Ravioli formaggio e pomodoro
200 g Crè­me fraîche
1 Broccoli
90 g Pesto
2 teentjes Knoflook
1 Rode peper
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Kook water voor de pasta en broccoli. Kook de broccoli 5 minuten en snijdt ondertussen de rode peper en knoflook.

2

Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking.

3

Fruit de knoflook en rode peper in een wok, bak vervolgens de broccoli nog twee minuten mee.

4

Voeg de crè­me fraîche, pesto en chilivlokken toe en roer goed door elkaar. Laat nog 1 minuut koken.

5

Lekker ite!

Ravioli met brocoli

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Ribeye low and slowRibeye is een stuk vlees dat wordt gesneden uit de rib van het rund, het is een van de malsere stukken vlees die je kunt krijgen. Dit komt omdat een ribeye uit een spier van de rund gesneden wordt dat bijna niet gebruikt wordt, hoe "luier" de spier des te zachter het vlees is. Doordat het vlees doorregen is, is ribeye perfect om langzaam op de kamado barbecue te garen. Met wat houtsnippers zorg je ervoor dat er een lekkere rooksmaak in het vlees komt, onze ribeye van 1kg heeft er 2 uren in gelegen. Hierna zit er een heerlijke rookring in het vlees, gezamenlijk met de kruidenrub die we op de ribeye hebben aangebracht maakt dit een verrukkelijke combinatie. Lees hieronder hoe je een mals stukje ribeye in je kamado barbecue klaarmaakt! :)