Ravioli met broccoli en pesto

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd6 MinutenTotale tijd11 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd11 Minuten

Ingrediënten

250 g Ravioli formaggio e pomodoro
200 g Crè­me fraîche
1 Broccoli
90 g Pesto
2 teentjes Knoflook
1 Rode peper

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Kook water voor de pasta en broccoli. Kook de broccoli 5 minuten en snijdt ondertussen de rode peper en knoflook.

2

Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking.

3

Fruit de knoflook en rode peper in een wok, bak vervolgens de broccoli nog twee minuten mee.

4

Voeg de crè­me fraîche, pesto en chilivlokken toe en roer goed door elkaar. Laat nog 1 minuut koken.

5

Lekker ite!

Ravioli met brocoli

Genoten van dit recept? :)

Advertentie

Andere lekkere recepten:

Kip madras – Wereldgerecht zonder pakjeKip Madras is altijd een van mijn favoriete gerechten geweest uit de wereldgerechten serie. Hier raak ik nooit op uitgegeten, dit is dan ook de reden geweest om Kip Madras zonder pakje te willen maken. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden :)
Nasi koeningNasi koening betekent gele rijst. Gele rijst is heerlijk om te serveren bij een rijsttafel. Wij eten het ook erg graag samen met Rendang.