Afdrukopties:

Ravioli met broccoli en pesto

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd6 MinutenTotale tijd11 Minuten

Ravioli met brocoli

 250 g Ravioli formaggio e pomodoro
 200 g Crè­me fraîche
 1 Broccoli
 90 g Pesto
 2 teentjes Knoflook
 1 Rode peper
1

Kook water voor de pasta en broccoli. Kook de broccoli 5 minuten en snijdt ondertussen de rode peper en knoflook.

2

Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking.

3

Fruit de knoflook en rode peper in een wok, bak vervolgens de broccoli nog twee minuten mee.

4

Voeg de crè­me fraîche, pesto en chilivlokken toe en roer goed door elkaar. Laat nog 1 minuut koken.

5

Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0


Voedingswaardes per portie
Calorieën 675
% ADH per portie*
Vet 49g76%
Natrium 1150mg48%
Koolhydraten 40g14%

Suiker 7g
Eiwit 20g40%

* Percentage van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) is gebaseerd op een dieet van 2.000 kcal per dag.