Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Start met het maken van de gehaktballetjes.
Meng alle ingrediënten voor de gehaktballetjes door elkaar en maak kleine balletjes.
Bak deze gedurende een paar minuten rondom bruin in een koekenpan.
Snijd ondertussen de ui en knoflook fijn.
Fruit dit aan bij de gehaktballetjes.
Voeg hier de tomatenpuree aan toe en bak dit kort mee.
Doe dan de tomatenblokjes en verkruimel het bouillonblokje door de saus. Breng de saus vervolgens op smaak met Italiaanse kruiden, verse basilicum en peper.
Laat de saus 20 minuten koken op laag vuur.
Kook ondertussen de pasta in een pan tot deze beetgaar is.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Giet de pasta af en schep deze door de tomatensaus met balletjes.
Verdeel vervolgens de helft over een grote ovenschaal en leg hierop de helft van de mozzarella plakjes.
Schep daar de overige pasta overheen en beleg dit met de laatste mozzarella en bestrooi het met de parmezaanse kaas.
Bak de ovenschotel gedurende 30 minuten af in de oven.
Serveer met verse basilicum, lekker ite!