Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Snipper de sjalot en de knoflook. Breng ondertussen water aan de kook voor de bouillon.
Rasp vervolgens de schil van een halve citroen en pers deze uit. Snijd ook de zalm in stukjes.
Fruit de knoflook en sjalot tot deze glazig is. Voeg vervolgens de risotto rijst mee en bak dit mee tot dit ook glazig wordt.
Blus dit daarna met de witte wijn en laat dit kort koken.
Voeg vervolgens de citroensap en geraspte schil toe.
Giet er dan wat bouillon bij en roer tot al het vocht is opgenomen. Blijf dit ongeveer 20 minuten herhalen tot de rijst romig is.
Wanneer de risotto klaar is voeg je de gerookte zalm stukjes toe en roer je deze er goed doorheen.
Roer dan ook de dille en parmezaanse kaas door de risotto. Breng op smaak met een beetje peper en zout.
Lekker ite!
Groentetip: Serveer met broccoli roosjes.