Rode pesto pasta

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

200 g Volkoren fusilli
2 Kipfilet
1 Courgette
200 g Cherry tomaten
4 eetlepel(s) Rode pesto
2 eetlepel(s) Creme fraiche
1 teentje Knoflook

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de kipfilet en courgette in blokjes. Halveer de cherry tomaten.

2

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

3

Fruit de knoflook en bak hierin de kipfilet gaar. Kruid dit met een beetje peper en zout.

4

Bak vervolgens de courgette gedurende 3 minuten mee.

5

Vervolgens voeg je de tomaten toe en bak je deze kort mee.

6

Schep dan de pesto en de crème fraîche toe en laat het nog enkele minuten koken.

7

Serveer samen met de pasta en lekker ite!

8

Tip: De pasta is natuurlijk het lekkerste met zelfgemaakte rode pesto, maar je kunt het ook gewoon maken met pesto uit de supermarkt.

Rode pesto pasta

Genoten van dit recept? :)

Advertentie