Rode pesto pasta

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

200 g Volkoren fusilli
2 Kipfilet
1 Courgette
200 g Cherry tomaten
4 eetlepel(s) Rode pesto
2 eetlepel(s) Creme fraiche
1 teentje Knoflook
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de kipfilet en courgette in blokjes. Halveer de cherry tomaten.

2

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

3

Fruit de knoflook en bak hierin de kipfilet gaar. Kruid dit met een beetje peper en zout.

4

Bak vervolgens de courgette gedurende 3 minuten mee.

5

Vervolgens voeg je de tomaten toe en bak je deze kort mee.

6

Schep dan de pesto en de crème fraîche toe en laat het nog enkele minuten koken.

7

Serveer samen met de pasta en lekker ite!

8

Tip: De pasta is natuurlijk het lekkerste met zelfgemaakte rode pesto, maar je kunt het ook gewoon maken met pesto uit de supermarkt.

Rode pesto pasta

Genoten van dit recept? :)