Lekker ite logo

Shop

Runderstoof

Porties4 PortiesVoorbereiding30 MinutenKooktijd3 uren 20 MinutenTotale tijd3 uren 50 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd3 uren 50 Minuten

Ingrediënten

850 g Rundersukade
600 ml Runderbouillon
200 ml Rode wijn
150 g Roomboter
4 eetlepel(s) Balsamico azijn
2 eetlepel(s) Zwolsche stoof kruiden
1 Prei
2 Ui
2 Wortel
1 potje Zilveruitjes
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de prei, wortel en ui fijn. Snijd het vlees in blokjes van 2-3 cm.

2

Verhit olie in een pan en bak hierin het vlees rondom bruin. Vervolgens schep je het vlees uit de pan.

3

Bak in de pan de fijngesneden groenten. Blus dit met de rode wijn en laar de alcohol even verdampen.

4

Vervolgens voeg je balsamico azijn, zwolsche stoof kruiden en het gebakken vlees toe.

5

Daarna voeg je de bouillon toe en doe je de deksel op de pan. Laat het vlees op laag vuur 3 uur sudderen.

6

Voeg de boter aan de stoof toe en laat dit nog een minuut of 10 doorkoken.

7

Vervolgens voeg je de zilveruitjes toe en laat je dit nog minimaal 10 minuten meekoken.

8

Serveer met aardappelen of rijst. Lekker ite!

Runderstoof

Genoten van dit recept? :)