Shepherd’s pie

Porties4 PortiesVoorbereiding25 MinutenKooktijd25 MinutenTotale tijd50 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd50 Minuten

Ingrediënten

500 g Rundergehakt
120 g Ontbijtspek (blok)
100 g Geraspte kaas
70 g Tomatenpuree
4 Grote aardappelen
3 Rode ui
3 Vleestomaten
2 theelepel Komijn

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Kook de aardappelen met schil in water met 1 theelepel komijn gedurende 20 minuten.

3

Snijd ondertussen de vleestomaten, ui en spek in reepjes.

4

Bak het gehakt rul met een beetje zout en peper. Voeg vervolgens de tomatenpuree toe en roer het door elkaar.

5

Wanneer de aardappelen gaar zijn haal je de schil eraf en snijd je ook deze in plakjes.

6

Doe het gehaktmengsel onderin de ovenschaal.

7

Zet hier vervolgens verticaal om en om plakjes tomaat, ui, aardappel en spek op tot de gehele ovenschaal gevuld is.

8

Strooi dan kaas over de ovenschotel en maak het af met een theelepel komijn.

9

Zet de ovenschaal gedurende 25 minuten in de oven, wanneer je het spek dik gesneden hebt kun je de ovenschotel beter iets langer in de oven laten staan.

10

Lekker ite!

Shepherd's pie

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie