Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kook de aardappelen met schil in water met 1 theelepel komijn gedurende 20 minuten.
Snijd ondertussen de vleestomaten, ui en spek in reepjes.
Bak het gehakt rul met een beetje zout en peper. Voeg vervolgens de tomatenpuree toe en roer het door elkaar.
Wanneer de aardappelen gaar zijn haal je de schil eraf en snijd je ook deze in plakjes.
Doe het gehaktmengsel onderin de ovenschaal.
Zet hier vervolgens verticaal om en om plakjes tomaat, ui, aardappel en spek op tot de gehele ovenschaal gevuld is.
Strooi dan kaas over de ovenschotel en maak het af met een theelepel komijn.
Zet de ovenschaal gedurende 25 minuten in de oven, wanneer je het spek dik gesneden hebt kun je de ovenschotel beter iets langer in de oven laten staan.
Lekker ite!