Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Mix de eieren, suiker en vanillesuiker gedurende 10 minuten op de middelste stand tot een luchtig geheel.
Bekleed vervolgens de springvorm met bakpapier.
Zeef de bloem en maïzena en voeg dit toe aan het luchtige mengsel.
Spatel dit er rustig doorheen, zodat het beslag luchtig blijft.
Giet vervolgens het beslag in de springvorm en strijk de bovenkant glad.
Bak de biscuit gedurende 25-30 minuten, hij is klaar wanneer de bovenkant licht terugveert wanneer je erop drukt.
Laat de biscuit kort afkoelen in de springvorm, laat hem vervolgens helemaal afkoelen op een rooster.
Maak ondertussen de vulling door de slagroom, mascarpone en suiker stijf te kloppen. Zet dit in de koelkast totdat je het weer nodig hebt.
Halveer de biscuit horizontaal. Dit kun je met een mes doen of je kunt hiervoor een taartzaag gebruiken.
Verdeel de slagroom over de onderste laag van de biscuit.
Daarna verdeel je ook de advocaat hierover.
Leg vervolgens de bovenkant er weer op. Snijd hier met een scherp met een ster in.
Bestrooi de taart vlak voor het serveren met poedersuiker. Lekker ite!