Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Halveer de cherrytomaten en doe ze in een ovenschaal.
Kneus 3 teentjes knoflook en doe deze bij de tomaten in de ovenschaal.
Kruid de tomaten met wat zout en peper en giet er ongeveer een eetlepel olijfolie overheen.
Zet de tomaten gedurende 12-15 minuten in de oven, zodat ze zacht worden.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
Snijd de overige knoflook teentjes fijn.
Doe de overige olijfolie in een pan en verwarm dit.
Voeg wanneer de olie warm is de knoflook, chilivlokken en de tuinerwten toe.
Bak dit tot de knoflook bruin begin te kleuren, zet dan het vuur uit.
Meng daarna nog een aantal eetlepels van het kookvocht door de knoflookolie.
Wanneer de pasta gaar is giet je deze af en meng je de spaghetti door de knoflookolie.
Maak af met een beetje Parmezaanse kaas, lekker ite!