Spaghetti Gamberitto

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd20 MinutenTotale tijd25 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd25 Minuten

Ingrediënten

250 g Spaghetti
250 ml Kookroom
100 g Grote garnalen
100 ml Visbouillon
100 ml Witte wijn
3 teentjes Knoflook
1,50 Ui
1,50 Rode paprika
1 Rode peper
1 theelepel Chilivlokken

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snipper de ui en knoflook en fruit dit kort in een pan.

2

Snijd ondertussen de paprika in blokjes.

3

Voeg dan de garnalen toe aan de ui en knoflook en bak deze gedurende 2 minuten mee.

4

Daarna voeg je ook de paprika toe, bak dit nog een minuut mee.

5

Vervolgens voeg je de wijn toe en laat dit kort inkoken.

6

Blus de saus dan met de visbouillon.

7

Breng op smaak met chilivlokken, peper en zout en laat de saus gedurende 5 minuten koken.

8

Voeg tot slot de kookroom toe en laat dit nog 10 minuten koken.

9

Breng ondertussen water aan de kook en kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.

10

Lekker ite!

Spaghetti Gamberitto

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie