Lekker ite logo

Shop

Spaghetti Puttanesca

Porties2 PortiesVoorbereiding2 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd12 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd12 Minuten

Ingrediënten

500 ml Gezeefde tomaten
250 g Spaghetti
100 g Zwarte olijven
46 g Ansjovis
5 g Verse peterselie
2 theelepel Chilivlokken
1 eetlepel(s) Kappertjes
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook en bereid de pasta volgens de instructies op de verpakking.

2

Doe ondertussen de gezeefde tomaten in een wok en voeg hier de kappertjes, olijven, ansjovis, chilivlokken en peterselie aan toe.

3

Roer dit goed door en breng aan de kook.

4

Wanneer de spaghetti klaar is, roer je deze even door de saus.

5

Lekker ite!

6

Tip: Voeg een paprika of tomaten toe voor wat extra groente in de saus!

Spaghetti puttanesca

Genoten van dit recept? :)