Spaghetti Puttanesca

Porties2 PortiesVoorbereiding2 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd12 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd12 Minuten

Ingrediënten

500 ml Gezeefde tomaten
250 g Spaghetti
100 g Zwarte olijven
46 g Ansjovis
5 g Verse peterselie
2 theelepel Chilivlokken
1 eetlepel(s) Kappertjes
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook en bereid de pasta volgens de instructies op de verpakking.

2

Doe ondertussen de gezeefde tomaten in een wok en voeg hier de kappertjes, olijven, ansjovis, chilivlokken en peterselie aan toe.

3

Roer dit goed door en breng aan de kook.

4

Wanneer de spaghetti klaar is, roer je deze even door de saus.

5

Lekker ite!

6

Tip: Voeg een paprika of tomaten toe voor wat extra groente in de saus!

Spaghetti puttanesca

Genoten van dit recept? :)