Spaghetti Puttanesca

Porties2 PortiesVoorbereiding2 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd12 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd12 Minuten

Ingrediënten

500 ml Gezeefde tomaten
250 g Spaghetti
100 g Zwarte olijven
46 g Ansjovis
5 g Verse peterselie
2 theelepel Chilivlokken
1 eetlepel(s) Kappertjes

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook en bereid de pasta volgens de instructies op de verpakking.

2

Doe ondertussen de gezeefde tomaten in een wok en voeg hier de kappertjes, olijven, ansjovis, chilivlokken en peterselie aan toe.

3

Roer dit goed door en breng aan de kook.

4

Wanneer de spaghetti klaar is, roer je deze even door de saus.

5

Lekker ite!

6

Tip: Voeg een paprika of tomaten toe voor wat extra groente in de saus!

Spaghetti puttanesca

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie