Afdrukopties:

Spaghetti Puttanesca

Porties2 PortiesVoorbereiding2 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd12 Minuten

Spaghetti puttanesca

 500 ml Gezeefde tomaten
 250 g Spaghetti
 100 g Zwarte olijven
 46 g Ansjovis
 5 g Verse peterselie
 2 theelepel Chilivlokken
 1 eetlepel(s) Kappertjes
1

Breng water aan de kook en bereid de pasta volgens de instructies op de verpakking.

2

Doe ondertussen de gezeefde tomaten in een wok en voeg hier de kappertjes, olijven, ansjovis, chilivlokken en peterselie aan toe.

3

Roer dit goed door en breng aan de kook.

4

Wanneer de spaghetti klaar is, roer je deze even door de saus.

5

Lekker ite!

6

Tip: Voeg een paprika of tomaten toe voor wat extra groente in de saus!

Voedingswaarden

Portie 0