Spekjes pasta

Porties2 PortiesVoorbereiding2 MinutenKooktijd8 MinutenTotale tijd10 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd10 Minuten

Ingrediënten

250 g Pasta
300 g Spekreepjes
200 g Crème fraîche
100 g Tuinerwten
70 g Tomatenpuree
2 Rode paprika's
1 Spaanse peper
2 teentjes Knoflook
Kruiden
1 theelepel Chili vlokken
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook voor de pasta, wanneer het water kookt kun je de pasta toevoegen.

2

Snijd de spaanse peper met zaadlijsten in stukjes, pers de knoflook. Bak de spaanse peper en knoflook in een scheutje olijfolie en voeg daarna de spekreepjes toe.

3

Snijd de paprika en bak deze 4 minuten mee, bak de tuinerwten kort mee.

4

Voeg de crème fraîche, de tomatenpuree en de chili vlokken toe en laat het geheel nog 2 minuten koken.

5

Giet de pasta af en voeg deze toe aan de saus.

Lekker ite!

spekjes pasta

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Entrecote low and slowHet is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Afgelopen weekend hebben we tijdens de eerste warme dagen van het jaar direct de barbecue aangezet en een dik stuk entrecote klaargemaakt. Omdat entrecote van zichzelf al erg veel smaak heeft heb ik er niet een uitgebreide rub op gedaan maar het simpel gehouden met zout en peper.