Afdrukopties:

Spekjes pasta

Porties2 PortiesVoorbereiding2 MinutenKooktijd8 MinutenTotale tijd10 Minuten

spekjes pasta

 250 g Pasta
 300 g Spekreepjes
 200 g Crème fraîche
 100 g Tuinerwten
 70 g Tomatenpuree
 2 Rode paprika's
 1 Spaanse peper
 2 teentjes Knoflook
Kruiden
 1 theelepel Chili vlokken
1

Breng water aan de kook voor de pasta, wanneer het water kookt kun je de pasta toevoegen.

2

Snijd de spaanse peper met zaadlijsten in stukjes, pers de knoflook. Bak de spaanse peper en knoflook in een scheutje olijfolie en voeg daarna de spekreepjes toe.

3

Snijd de paprika en bak deze 4 minuten mee, bak de tuinerwten kort mee.

4

Voeg de crème fraîche, de tomatenpuree en de chili vlokken toe en laat het geheel nog 2 minuten koken.

5

Giet de pasta af en voeg deze toe aan de saus.

Lekker ite!

Voedingswaarden

Aantal porties 2

Portie 2


Voedingswaardes per portie
Calorieën 1250
% ADH per portie*
Vet 75g116%
Natrium 400mg17%
Koolhydraten 80g27%

Suiker 15g
Eiwit 40g80%

* Percentage van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) is gebaseerd op een dieet van 2.000 kcal per dag.