Lekker ite logo

Shop

Stroopwafel-kaneel muffins

Porties1 Portie
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

300 g Bloem
250 ml Melk
150 g Bruine basterdsuiker
120 g Roomboter
3 theelepel Kaneel
2 Eieren
2 Stroopwafels
1 theelepel Bakpoeder
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de stroopwafels in stukjes.

3

Meng vervolgens de bloem, suiker, bakpoeder en kaneel door elkaar.

4

Zorg dat de boter op kamertemperatuur is en meng dit dan door de rest, samen met de melk en eieren.

5

Meng dit rustig door elkaar tot het een egaal mengsel is.

6

Roer dan de stroopwafelstukjes rustig door het beslag.

7

Verdeel het beslag over de muffinvorm.

8

Bak de muffins in 25 af in de oven.

9

Laat de muffins nog even afkoelen en lekker ite!

Stroopwafel-kaneel muffins

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Zelfgemaakte knoflooksausHoe je zelf knoflooksaus moet maken? Dat leer je in dit recept. Zelfgemaakte knoflooksaus is veel lekkerder dan knoflooksaus uit de supermarkt. Serveer het tijdens de barbecue, bij de shoarma of bij een heerlijk stuk vlees. Wist je dat er peterselie aan knoflooksaus toegevoegd wordt, zodat je minder uit je mond stinkt?