Stroopwafel-kaneel muffins

Porties1 Portie
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

300 g Bloem
250 ml Melk
150 g Bruine basterdsuiker
120 g Roomboter
3 theelepel Kaneel
2 Eieren
2 Stroopwafels
1 theelepel Bakpoeder
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de stroopwafels in stukjes.

3

Meng vervolgens de bloem, suiker, bakpoeder en kaneel door elkaar.

4

Zorg dat de boter op kamertemperatuur is en meng dit dan door de rest, samen met de melk en eieren.

5

Meng dit rustig door elkaar tot het een egaal mengsel is.

6

Roer dan de stroopwafelstukjes rustig door het beslag.

7

Verdeel het beslag over de muffinvorm.

8

Bak de muffins in 25 af in de oven.

9

Laat de muffins nog even afkoelen en lekker ite!

Stroopwafel-kaneel muffins

Genoten van dit recept? :)