Stroopwafel-kaneel muffins

Porties1 Portie
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

300 g Bloem
250 ml Melk
150 g Bruine basterdsuiker
120 g Roomboter
3 theelepel Kaneel
2 Eieren
2 Stroopwafels
1 theelepel Bakpoeder

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de stroopwafels in stukjes.

3

Meng vervolgens de bloem, suiker, bakpoeder en kaneel door elkaar.

4

Zorg dat de boter op kamertemperatuur is en meng dit dan door de rest, samen met de melk en eieren.

5

Meng dit rustig door elkaar tot het een egaal mengsel is.

6

Roer dan de stroopwafelstukjes rustig door het beslag.

7

Verdeel het beslag over de muffinvorm.

8

Bak de muffins in 25 af in de oven.

9

Laat de muffins nog even afkoelen en lekker ite!

Stroopwafel-kaneel muffins

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie