Stroopwafel-kaneel muffins

Porties1 Portie
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

300 g Bloem
250 ml Melk
150 g Bruine basterdsuiker
120 g Roomboter
3 theelepel Kaneel
2 Eieren
2 Stroopwafels
1 theelepel Bakpoeder
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de stroopwafels in stukjes.

3

Meng vervolgens de bloem, suiker, bakpoeder en kaneel door elkaar.

4

Zorg dat de boter op kamertemperatuur is en meng dit dan door de rest, samen met de melk en eieren.

5

Meng dit rustig door elkaar tot het een egaal mengsel is.

6

Roer dan de stroopwafelstukjes rustig door het beslag.

7

Verdeel het beslag over de muffinvorm.

8

Bak de muffins in 25 af in de oven.

9

Laat de muffins nog even afkoelen en lekker ite!

Stroopwafel-kaneel muffins

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Gevulde Bavette Rollade low and slow gerookt in de Kamado BBQOeeeh Bavette Rollade op de low and slow methode, onze favoriet! Het is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Dit recept is ontzettend geliefd bij iedereen voor wie we het hebben gemaakt. De bavette heeft ontzettend veel smaak en door hem te vlinderen en vervolgens gevuld op te rollen krijg je een heerlijke maaltijd. Ik denk dat dit een van mijn best gelukte stukken vlees van de kamado barbecue is!