Taco pasta

Porties4 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd25 MinutenTotale tijd35 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd35 Minuten

Ingrediënten

500 g Rundergehakt
500 ml Runderbouillon
400 g Pasta
200 ml Gezeefde tomaten
200 g Veldsla
150 g Cheddar
3 Tomaten
2 teentjes Knoflook
2 Rode paprika
2 eetlepel(s) Taco kruiden
1 Ui
1 Rode peper
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snipper de ui en knoflook, snijd de peper fijn en snijd de tomaat en paprika in blokjes.

2

Fruit de knoflook, ui en peper in een hapjespan.

3

Voeg vervolgens het gehakt en de taco kruiden toe, bak het geheel rul.

4

Doe vervolgens de paprikablokjes, tomaten, gezeefde tomaten, runderbouillon en pasta in de pan.

5

Roer het geheel goed door elkaar en breng het geheel aan de kook.

6

Dan doe je de deksel op de pan, draai je het vuur laag en kook je het geheel gedurende 20 minuten.

7

Wanneer de pasta gaar is, meng je de cheddar door de pasta totdat deze helemaal gesmolten is.

8

Serveer de pasta op een bedje van veldsla, lekker ite!

Taco pasta

Genoten van dit recept? :)