Taco pasta

Porties4 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd25 MinutenTotale tijd35 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd35 Minuten

Ingrediënten

500 g Rundergehakt
500 ml Runderbouillon
400 g Pasta
200 ml Gezeefde tomaten
200 g Veldsla
150 g Cheddar
3 Tomaten
2 teentjes Knoflook
2 Rode paprika
2 eetlepel(s) Taco kruiden
1 Ui
1 Rode peper

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snipper de ui en knoflook, snijd de peper fijn en snijd de tomaat en paprika in blokjes.

2

Fruit de knoflook, ui en peper in een hapjespan.

3

Voeg vervolgens het gehakt en de taco kruiden toe, bak het geheel rul.

4

Doe vervolgens de paprikablokjes, tomaten, gezeefde tomaten, runderbouillon en pasta in de pan.

5

Roer het geheel goed door elkaar en breng het geheel aan de kook.

6

Dan doe je de deksel op de pan, draai je het vuur laag en kook je het geheel gedurende 20 minuten.

7

Wanneer de pasta gaar is, meng je de cheddar door de pasta totdat deze helemaal gesmolten is.

8

Serveer de pasta op een bedje van veldsla, lekker ite!

Taco pasta

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie