Lekker ite logo

Shop

Taco pasta

Porties4 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd25 MinutenTotale tijd35 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd35 Minuten

Ingrediënten

500 g Rundergehakt
500 ml Runderbouillon
400 g Pasta
200 ml Gezeefde tomaten
200 g Veldsla
150 g Cheddar
3 Tomaten
2 teentjes Knoflook
2 Rode paprika
2 eetlepel(s) Taco kruiden
1 Ui
1 Rode peper
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snipper de ui en knoflook, snijd de peper fijn en snijd de tomaat en paprika in blokjes.

2

Fruit de knoflook, ui en peper in een hapjespan.

3

Voeg vervolgens het gehakt en de taco kruiden toe, bak het geheel rul.

4

Doe vervolgens de paprikablokjes, tomaten, gezeefde tomaten, runderbouillon en pasta in de pan.

5

Roer het geheel goed door elkaar en breng het geheel aan de kook.

6

Dan doe je de deksel op de pan, draai je het vuur laag en kook je het geheel gedurende 20 minuten.

7

Wanneer de pasta gaar is, meng je de cheddar door de pasta totdat deze helemaal gesmolten is.

8

Serveer de pasta op een bedje van veldsla, lekker ite!

Taco pasta

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Entrecote low and slowHet is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Afgelopen weekend hebben we tijdens de eerste warme dagen van het jaar direct de barbecue aangezet en een dik stuk entrecote klaargemaakt. Omdat entrecote van zichzelf al erg veel smaak heeft heb ik er niet een uitgebreide rub op gedaan maar het simpel gehouden met zout en peper.