Afdrukopties:

Taco pasta

Porties4 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd25 MinutenTotale tijd35 Minuten

Taco pasta

 500 g Rundergehakt
 500 ml Runderbouillon
 400 g Pasta
 200 ml Gezeefde tomaten
 200 g Veldsla
 150 g Cheddar
 3 Tomaten
 2 teentjes Knoflook
 2 Rode paprika
 2 eetlepel(s) Taco kruiden
 1 Ui
 1 Rode peper
1

Snipper de ui en knoflook, snijd de peper fijn en snijd de tomaat en paprika in blokjes.

2

Fruit de knoflook, ui en peper in een hapjespan.

3

Voeg vervolgens het gehakt en de taco kruiden toe, bak het geheel rul.

4

Doe vervolgens de paprikablokjes, tomaten, gezeefde tomaten, runderbouillon en pasta in de pan.

5

Roer het geheel goed door elkaar en breng het geheel aan de kook.

6

Dan doe je de deksel op de pan, draai je het vuur laag en kook je het geheel gedurende 20 minuten.

7

Wanneer de pasta gaar is, meng je de cheddar door de pasta totdat deze helemaal gesmolten is.

8

Serveer de pasta op een bedje van veldsla, lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0