Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snipper de ui en knoflook. Snijd de paprika in blokjes.
Verwarm olie in de pan en fruit de knoflook en ui.
Voeg vervolgens het gehakt en de Mexicaanse kruiden toe en bak het gehakt rul. Je kunt er voor kiezen om de kruidenmix kant-en-klaar te kopen in de supermarkt of dit zelf te maken.
Laat ondertussen de maïs uitlekken.
Voeg de maïs en paprika vervolgens toe aan het gehakt en bak dit gedurende 2 minuten mee.
Roer vervolgens de gezeefde tomaten door het gehakt en laat dit op laag vuur 5 minuten koken.
Dan kun je beginnen met het bouwen van je taart! Begin met een wrap, dan een laagje saus, weer een wrap, ga zo door totdat je saus op is. Je eindigt met saus.
Strooi de geraspte kaas over het laatste laagje saus.
Zet de tacotaart gedurende 15 minuten in de oven.
Serveer de taart met wat zure room en wat verse peterselie. Lekker ite!