Tacotaart

Porties3 PortiesVoorbereiding20 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd35 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd35 Minuten

Ingrediënten

330 ml Gezeefde tomaten
300 g Rundergehakt
150 g Maïs
75 g Geraspte kaas
50 g Zure room
4 Wraps
2 teentjes Knoflook
1 Ui
1 Rode paprika

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snipper de ui en knoflook. Snijd de paprika in blokjes.

3

Verwarm olie in de pan en fruit de knoflook en ui.

4

Voeg vervolgens het gehakt en de Mexicaanse kruiden toe en bak het gehakt rul. Je kunt er voor kiezen om de kruidenmix kant-en-klaar te kopen in de supermarkt of dit zelf te maken.

5

Laat ondertussen de maïs uitlekken.

6

Voeg de maïs en paprika vervolgens toe aan het gehakt en bak dit gedurende 2 minuten mee.

7

Roer vervolgens de gezeefde tomaten door het gehakt en laat dit op laag vuur 5 minuten koken.

8

Dan kun je beginnen met het bouwen van je taart! Begin met een wrap, dan een laagje saus, weer een wrap, ga zo door totdat je saus op is. Je eindigt met saus.

9

Strooi de geraspte kaas over het laatste laagje saus.

10

Zet de tacotaart gedurende 15 minuten in de oven.

11

Serveer de taart met wat zure room en wat verse peterselie. Lekker ite!

Tacotaart

Genoten van dit recept? :)

Advertentie

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Short ribs low and slowShort ribs zijn een van mijn favoriete stukken vlees om op de kamado barbecue klaar te maken. Het is een vergelijkbaar stuk vlees als brisket, namelijk: heerlijk mals, vol van smaak en krijgt altijd een mooie rookring. Een leuk project om een dagje mee zoet te zijn, het bereiden van short ribs duurt vijf tot zeven uren namelijk. Wanneer goed bereid krijg je een "bark" en een rookring. De bark is een kruidig krokant laagje dat om het vlees zit met erg veel smaak, dit is het zwarte laagje (nee dit is niet verbrand ;). De rookring herken je aan de rode kleur en heeft een rook smaak. Je hebt even wat tijd nodig om short ribs klaar te maken maar wordt dan wel beloond met verrukkelijk vlees. De meeste tijd zit in de voorbereiding en het klaarmaken van de barbecue. Zodra het vlees lekker ligt te roken kun je zelf genieten van een fijn (speciaal) biertje. Het is altijd leuk om te zien hoe het vlees zich opkrult op het bot, eerst zie je het bot haast niet zitten en zodra de short ribs klaar zijn zie je ze verschijnen.