Tacotaart

Porties3 PortiesVoorbereiding20 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd35 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd35 Minuten

Ingrediënten

330 ml Gezeefde tomaten
300 g Rundergehakt
150 g Maïs
75 g Geraspte kaas
50 g Zure room
4 Wraps
2 teentjes Knoflook
1 Ui
1 Rode paprika

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snipper de ui en knoflook. Snijd de paprika in blokjes.

3

Verwarm olie in de pan en fruit de knoflook en ui.

4

Voeg vervolgens het gehakt en de Mexicaanse kruiden toe en bak het gehakt rul. Je kunt er voor kiezen om de kruidenmix kant-en-klaar te kopen in de supermarkt of dit zelf te maken.

5

Laat ondertussen de maïs uitlekken.

6

Voeg de maïs en paprika vervolgens toe aan het gehakt en bak dit gedurende 2 minuten mee.

7

Roer vervolgens de gezeefde tomaten door het gehakt en laat dit op laag vuur 5 minuten koken.

8

Dan kun je beginnen met het bouwen van je taart! Begin met een wrap, dan een laagje saus, weer een wrap, ga zo door totdat je saus op is. Je eindigt met saus.

9

Strooi de geraspte kaas over het laatste laagje saus.

10

Zet de tacotaart gedurende 15 minuten in de oven.

11

Serveer de taart met wat zure room en wat verse peterselie. Lekker ite!

Tacotaart

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie