Tagliatelle met garnalen en citroen

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd20 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd20 Minuten

Ingrediënten

250 g Tagliatelle
125 g Zure room
100 g Spinazie
100 g Garnalen
5 g Verse dille
2 Sjalotten
½ Citroen

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de sjalotten fijn en fruit deze kort in olie.

2

Kook ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.

3

Voeg daarna de spinazie in delen toe aan de sjalot tot het slinkt.

4

Bak dan ook de garnalen mee.

5

Wanneer de garnalen roze kleuren, voeg je de zure room en dille toe.

6

Laat dit kort koken. Rasp ondertussen de schil van de citroen en pers de citroen uit, voeg dit vervolgens toe aan de saus.

7

Even goed roeren en lekker ite!

Tagliatelle met garnalen en citroen

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie