Afdrukopties:

Tagliatelle met garnalen en citroen

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd20 Minuten

Tagliatelle met garnalen en citroen

 250 g Tagliatelle
 125 g Zure room
 100 g Spinazie
 100 g Garnalen
 5 g Verse dille
 2 Sjalotten
 ½ Citroen
1

Snijd de sjalotten fijn en fruit deze kort in olie.

2

Kook ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.

3

Voeg daarna de spinazie in delen toe aan de sjalot tot het slinkt.

4

Bak dan ook de garnalen mee.

5

Wanneer de garnalen roze kleuren, voeg je de zure room en dille toe.

6

Laat dit kort koken. Rasp ondertussen de schil van de citroen en pers de citroen uit, voeg dit vervolgens toe aan de saus.

7

Even goed roeren en lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0