Tagliatelle met tonijn, tomaat en snijbonen

Porties4 PortiesVoorbereiding2 MinutenKooktijd12 MinutenTotale tijd14 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd14 Minuten

Ingrediënten

400 g Tomatenblokjes
400 g Verse snijbonen
400 g Groene kidneybonen
250 g Cherrytomaten
330 ml Gezeefde tomaten
320 g Tonijnstukken in olijfolie
250 g Verse tagliatelle
50 g Pijnboompitten
1 theelepel Oregano
1 theelepel Basilicum
1 theelepel Uienpoeder
1 theelepel Suiker
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook en halveer ondertussen de cherrytomaten.

2

Doe de tomatenblokjes, gezeefde tomaten, uienpoeder, basilicum, oregano en suiker in een pan en verwarm dit op laag vuur.

3

Wanneer het water kookt, kook je de snijbonen gedurende 3 min in ruim water. Laat ondertussen de kidneybonen uitlekken.

4

Nadat de snijbonen 3 minuten gekookt hebben voeg je de kidneybonen en tagliatelle hieraan toe. Kook dit allemaal in 1 pan tot de tagliatelle gaar is.

5

Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie.

6

Giet de tagliatelle, snijbonen en kidneybonen af en bewaar een kopje kookvocht.

7

Meng de pasta, cherrytomaten, 2/3 van de tonijn door de tomatensaus. Wanneer de saus te dik is kun je wat kookvocht toevoegen.

8

Verdeel de rest van de tonijn over de pasta en garneer met de pijnboompitten. Lekker ite!

Tagliatelle met tonijn, tomaat en snijbonen

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten: