Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Breng water aan de kook en halveer ondertussen de cherrytomaten.
Doe de tomatenblokjes, gezeefde tomaten, uienpoeder, basilicum, oregano en suiker in een pan en verwarm dit op laag vuur.
Wanneer het water kookt, kook je de snijbonen gedurende 3 min in ruim water. Laat ondertussen de kidneybonen uitlekken.
Nadat de snijbonen 3 minuten gekookt hebben voeg je de kidneybonen en tagliatelle hieraan toe. Kook dit allemaal in 1 pan tot de tagliatelle gaar is.
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie.
Giet de tagliatelle, snijbonen en kidneybonen af en bewaar een kopje kookvocht.
Meng de pasta, cherrytomaten, 2/3 van de tonijn door de tomatensaus. Wanneer de saus te dik is kun je wat kookvocht toevoegen.
Verdeel de rest van de tonijn over de pasta en garneer met de pijnboompitten. Lekker ite!