Tapas spies met parmaham

Porties20 PortiesVoorbereiding15 Minuten
Rating
Rating
Porties20 Porties

Ingrediënten

70 g Parmaham
20 bolletjes Mozzarella
20 Groene olijven
20 Zwarte olijven
20 Prikkers
10 Cherrytomaten
2 eetlepel(s) Extra vierge olijfolie
1 eetlepel(s) Provençaalse kruiden

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Halveer de cherrytomaten.

2

Rol de plakjes parmaham op en snijd deze in drieën.

3

Rijg aan iedere prikker een bolletje mozzarella, een halve cherrytomaat, een groene en zwarte olijf en een rolletje parmaham.

4

Leg de spiesjes allemaal in een schaal.

5

Vervolgens meng je de Provençaalse kruiden met de olijfolie.

6

Giet het kruidenmengsel gelijkmatig over de spiesjes.

7

Serveer de spiesjes op een mooie schaal. Lekker ite!

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie