Tapas spies met parmaham

Porties20 PortiesVoorbereiding15 Minuten
Rating
Rating
Porties20 Porties

Ingrediënten

70 g Parmaham
20 bolletjes Mozzarella
20 Groene olijven
20 Zwarte olijven
20 Prikkers
10 Cherrytomaten
2 eetlepel(s) Extra vierge olijfolie
1 eetlepel(s) Provençaalse kruiden
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Halveer de cherrytomaten.

2

Rol de plakjes parmaham op en snijd deze in drieën.

3

Rijg aan iedere prikker een bolletje mozzarella, een halve cherrytomaat, een groene en zwarte olijf en een rolletje parmaham.

4

Leg de spiesjes allemaal in een schaal.

5

Vervolgens meng je de Provençaalse kruiden met de olijfolie.

6

Giet het kruidenmengsel gelijkmatig over de spiesjes.

7

Serveer de spiesjes op een mooie schaal. Lekker ite!

Genoten van dit recept? :)