Lekker ite logo

Shop

Tapas spies met parmaham

Porties20 PortiesVoorbereiding15 Minuten
Rating
Rating
Porties20 Porties

Ingrediënten

70 g Parmaham
20 bolletjes Mozzarella
20 Groene olijven
20 Zwarte olijven
20 Prikkers
10 Cherrytomaten
2 eetlepel(s) Extra vierge olijfolie
1 eetlepel(s) Provençaalse kruiden
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Halveer de cherrytomaten.

2

Rol de plakjes parmaham op en snijd deze in drieën.

3

Rijg aan iedere prikker een bolletje mozzarella, een halve cherrytomaat, een groene en zwarte olijf en een rolletje parmaham.

4

Leg de spiesjes allemaal in een schaal.

5

Vervolgens meng je de Provençaalse kruiden met de olijfolie.

6

Giet het kruidenmengsel gelijkmatig over de spiesjes.

7

Serveer de spiesjes op een mooie schaal. Lekker ite!

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Kip tandooriVoorheen kookten wij best vaak kip tandoori en andere gerechten met behulp van pakjes en zakjes. Daar zijn we nu volledig mee gestopt, toch zijn de gerechten van bijvoorbeeld Knorr wereldgerechten altijd erg lekker. Omdat we toch graag de recepten wilden eten proberen we ze zonder pakjes en zakjes te maken. Je vond eerder al ons recept voor kip madras zonder pakje en nu hebben we ook dit recept voor kip tandoori zonder pakje! Ondanks dat er veel ingrediënten in zitten is het erg makkelijk en snel om dit recept klaar te maken.