Afdrukopties:

Tapas spies met parmaham

Porties20 PortiesVoorbereiding15 Minuten

 70 g Parmaham
 20 bolletjes Mozzarella
 20 Groene olijven
 20 Zwarte olijven
 20 Prikkers
 10 Cherrytomaten
 2 eetlepel(s) Extra vierge olijfolie
 1 eetlepel(s) Provençaalse kruiden
1

Halveer de cherrytomaten.

2

Rol de plakjes parmaham op en snijd deze in drieën.

3

Rijg aan iedere prikker een bolletje mozzarella, een halve cherrytomaat, een groene en zwarte olijf en een rolletje parmaham.

4

Leg de spiesjes allemaal in een schaal.

5

Vervolgens meng je de Provençaalse kruiden met de olijfolie.

6

Giet het kruidenmengsel gelijkmatig over de spiesjes.

7

Serveer de spiesjes op een mooie schaal. Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0