Teriyaki noedels met zelfgemaakte woksaus

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd20 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd20 Minuten

Ingrediënten

300 g Udon noedels
200 g Sperziebonen
25 g Cashewnoten
2 Rode ui
1 Biefstuk
1 Rode paprika
1 Rode peper
Woksaus
3 eetlepel(s) Sojasaus
3 eetlepel(s) Rijstazijn
1 eetlepel(s) Honing
1 teentje Knoflook
1,50 cm Gember
1 theelepel Maïzena

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook en kook de sperziebonen gedurende 10 minuten.

2

Ondertussen snijd je de paprika in reepjes, de peper en ui in ringen.

3

Maak dan de woksaus, snijd de knoflook en gember heel fijn. Meng dit vervolgens goed met de overige ingrediënten voor de woksaus.

4

Daarna verhit je olie in een pan, bak hierin de peper, paprika en ui gedurende enkele minuten.

5

Voeg dan de voorgekookte sperziebonen toe en bak deze kort mee.

6

Vervolgens voeg je ook de woksaus toe en warm je het geheel op.

7

Bak ondertussen in een andere an de biefstuk om en om, kruid deze met wat peper en zout.

8

Bak de biefstuk totdat hij rondom bruin is, haal hem dan van het vuur.

9

Snijd de biefstuk in plakjes.

10

Voeg vervolgens de noedels en de biefstuk toe aan de groenten.

11

Roer het geheel goed door en laat het gedurende enkele minuten verwarmen.

12

Serveer de noedels met cashewnoten, lekker ite!

Teriyaki noedels met zelfgemaakte woksaus

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie