Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Mix met een staafmixer de volgende ingrediënten tot een currypasta:
* 4 rode pepers
* 4 knoflook teentjes
* 2 sjalotten
* 3 cm loas
* 1 citroengras
* 1 tl korianderzaad
* 1/2 tl komijnzaad
* 1 tl peper
Bak de helft van de kokosmelk zonder olie tot deze dik is, ongeveer 2 tot 5 minuten. Maal de pinda's ondertussen fijn en snijd de puntpaprika in blokjes.
Voeg de fijngemalen pinda's en de curry toe en bak deze 3 minuten mee. Breng water aan de kook voor de rijst.
Voeg nu de rest van de kokosmelk toe aan de curry en daarna ook de boontjes, kipfiletblokjes en puntpaprika. Begin nu ook met het koken van de rijst.
Zodra de groente en de kip gaar is voeg je de twee theelepels suiker en een eetlepel vissaus toe. Laat het nu nog even op staan en de curry is klaar.
Lekker ite!