Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Snijd de pepers inclusief zaadlijsten in stukken, pel de knoflook en schil de gember.
Doe alle ingrediënten van de currypasta in de blender en maal tot een gladde pasta. Mix de pasta minstens 2 minuten.
Verhit een pan op het vuur en bak hierin de currypasta ongeveer 2 minuten totdat de geuren vrij komen.
Ondertussen snijd je de paprika, wortel en kipfilet in reepjes.
Dan voeg je de kokosmelk en het water toe aan de currypasta, meng tot een glad mengsel.
Voeg de wortel, paprika en sperzieboontjes aan de curry toe.
Laat de curry vervolgens 20 minuten garen op middelhoog vuur met een deksel op de pan.
Kook ondertussen de rijst volgens de instructie op de verpakking.
Wanneer de curry na het koken nog erg waterig is, kun je hem nog even koken zonder deksel op de pan. Dan wordt hij nog wat dikker.
Serveer de rijst en curry samen met een beetje limoensap. Lekker ite!