Tiny potatoes uit de oven

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd40 MinutenTotale tijd50 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd50 Minuten

Ingrediënten

200 g Tiny potatoes
4 eetlepel(s) Olijfolie
3 takjes Rozemarijn
2 teentjes Knoflook
2 takjes Tijm
Peper
Grof zeezout
Aioli

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Meng in een schaaltje de olijfolie met de uitgeperste teentjes knoflook, de fijngesneden tijm en rozemarijn en peper en zout.

3

Was de Tiny potatoes en verdeel ze over een ovenschaal.

4

Besprenkel ze met de kruidenolie en zorg dat alle aardappelen bedekt zijn.

5

Plaats de ovenschaal in de oven en bak de aardappelen gedurende 40minuten.

6

Prik even met een vork in de aardappelen om te checken of ze gaar zijn, voordat je ze uit de oven haalt.

7

Serveer de aardappelen met aioli. Lekker ite!

Tiny potatoes uit de oven

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie