Tiny potatoes uit de oven

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd40 MinutenTotale tijd50 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd50 Minuten

Ingrediënten

200 g Tiny potatoes
4 eetlepel(s) Olijfolie
3 takjes Rozemarijn
2 teentjes Knoflook
2 takjes Tijm
Peper
Grof zeezout
Aioli

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Meng in een schaaltje de olijfolie met de uitgeperste teentjes knoflook, de fijngesneden tijm en rozemarijn en peper en zout.

3

Was de Tiny potatoes en verdeel ze over een ovenschaal.

4

Besprenkel ze met de kruidenolie en zorg dat alle aardappelen bedekt zijn.

5

Plaats de ovenschaal in de oven en bak de aardappelen gedurende 40minuten.

6

Prik even met een vork in de aardappelen om te checken of ze gaar zijn, voordat je ze uit de oven haalt.

7

Serveer de aardappelen met aioli. Lekker ite!

Tiny potatoes uit de oven

Genoten van dit recept? :)

Advertentie

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Ribeye low and slowRibeye is een stuk vlees dat wordt gesneden uit de rib van het rund, het is een van de malsere stukken vlees die je kunt krijgen. Dit komt omdat een ribeye uit een spier van de rund gesneden wordt dat bijna niet gebruikt wordt, hoe "luier" de spier des te zachter het vlees is. Doordat het vlees doorregen is, is ribeye perfect om langzaam op de kamado barbecue te garen. Met wat houtsnippers zorg je ervoor dat er een lekkere rooksmaak in het vlees komt, onze ribeye van 1kg heeft er 2 uren in gelegen. Hierna zit er een heerlijke rookring in het vlees, gezamenlijk met de kruidenrub die we op de ribeye hebben aangebracht maakt dit een verrukkelijke combinatie. Lees hieronder hoe je een mals stukje ribeye in je kamado barbecue klaarmaakt! :)