Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Rasp de schil van de citroenen en pers deze uit.
Halveer het vanille stokje en schraap met een mespunt het merg eruit.
Doe vervolgens het merg met de citroenrasp, de mascarpone en suiker in een kom en klop dit los.
Klop in een andere kom de slagroom bijna stijf.
Spatel daarna de slagroom door het mascarpone mengsel.
Doe de citroensap in een diep bord en giet de limoncello hier bij.
Doop vervolgens de helft van de lange vingers in dit mengsel en bedek hiermee de bodem van de schaal.
Verdeel daarna de helft van het mascarpone mengsel hierover.
Daarna verdeel je de verse frambozen over de mascarpone.
Doop de rest van de lange vingers dan in het limoncello mengsel en leg deze bovenop de frambozen.
Tot slot verdeel je het laatste mascarpone mengsel ook hierover.
Zet het vervolgens afgedekt minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven. Je kunt de tiramisu maximaal 1 dag voor het serveren maken!
Schaaf de gevriesdroogde frambozen en maak krullen met een dunschiller van de witte chocolade. Garneer de tiramisu hier vlak voor het serveren mee.
Lekker ite!