Tiramisu met rood fruit

Porties6 PortiesVoorbereiding20 MinutenKooktijd1 uurTotale tijd1 uur 20 Minuten
Rating
Rating
Porties6 PortiesTotale tijd1 uur 20 Minuten

Ingrediënten

500 g Vers rood fruit
250 ml Slagroom
250 g Mascarpone
200 ml Frambozensap
175 g Lange vingers
60 g Witte chocolade
40 g Suiker

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Klop de slagroom met de suiker luchtig.

2

Roer in een andere kom de mascarpone los met een spatel. Spatel vervolgens de slagroom erdoorheen.

3

Giet het frambozensap in een schaal en voeg eventueel een scheut likeur toe.

4

Verdeel over de bodem van een diepe schaal een deel van het verse fruit. Ik koos voor aardbeien, rode bessen en blauwe bessen.

5

Verdeel dan een deel van het mascarpone mengsel over het fruit.

6

Vervolgens doop je de lange vingers in de frambozensap en leg deze op de mascarpone.

7

Ga hiermee door totdat de hele schaal gevuld is.

8

Garneer de tiramisu met wat geschaafde witte chocolade.

9

Laat de tiramisu minimaal een uur in de koelkast opstijven, langer maakt hem alleen maar lekkerder. Lekker ite!

Genoten van dit recept? :)

Advertentie

Andere lekkere recepten:

Pasta Di ManzoVorig weekend waren we een weekend in Krakau, hier hebben we in het pasta restaurant "The Spaghetti" gegeten. De "Di Manzo" saus die bij deze pasta zat was verrukkelijk! Daarom hebben wij de ingrediënten opgeschreven en geëxperimenteerd met het maken van deze pastasaus. Inmiddels is dit erg goed gelukt, geniet ervan! :)