Tiramisu met rood fruit

Porties6 PortiesVoorbereiding20 MinutenKooktijd1 uurTotale tijd1 uur 20 Minuten
Rating
Rating
Porties6 PortiesTotale tijd1 uur 20 Minuten

Ingrediënten

500 g Vers rood fruit
250 ml Slagroom
250 g Mascarpone
200 ml Frambozensap
175 g Lange vingers
60 g Witte chocolade
40 g Suiker

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Klop de slagroom met de suiker luchtig.

2

Roer in een andere kom de mascarpone los met een spatel. Spatel vervolgens de slagroom erdoorheen.

3

Giet het frambozensap in een schaal en voeg eventueel een scheut likeur toe.

4

Verdeel over de bodem van een diepe schaal een deel van het verse fruit. Ik koos voor aardbeien, rode bessen en blauwe bessen.

5

Verdeel dan een deel van het mascarpone mengsel over het fruit.

6

Vervolgens doop je de lange vingers in de frambozensap en leg deze op de mascarpone.

7

Ga hiermee door totdat de hele schaal gevuld is.

8

Garneer de tiramisu met wat geschaafde witte chocolade.

9

Laat de tiramisu minimaal een uur in de koelkast opstijven, langer maakt hem alleen maar lekkerder. Lekker ite!

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie

Andere lekkere recepten:

Pizza dal papaEen pizza kun je op veel verschillende manieren beleggen maar de basis is altijd hetzelfde, namelijk pizzadeeg en tomatensaus. Daarom hebben wij dit basisrecept voor pizzadeeg en tomatensaus, als je dit recept volgt kun je 4 pizza's van een diameter van 30cm beleggen.