Afdrukopties:

Tiramisu met rood fruit

Porties6 PortiesVoorbereiding20 MinutenKooktijd1 uurTotale tijd1 uur 20 Minuten

 500 g Vers rood fruit
 250 ml Slagroom
 250 g Mascarpone
 200 ml Frambozensap
 175 g Lange vingers
 60 g Witte chocolade
 40 g Suiker
1

Klop de slagroom met de suiker luchtig.

2

Roer in een andere kom de mascarpone los met een spatel. Spatel vervolgens de slagroom erdoorheen.

3

Giet het frambozensap in een schaal en voeg eventueel een scheut likeur toe.

4

Verdeel over de bodem van een diepe schaal een deel van het verse fruit. Ik koos voor aardbeien, rode bessen en blauwe bessen.

5

Verdeel dan een deel van het mascarpone mengsel over het fruit.

6

Vervolgens doop je de lange vingers in de frambozensap en leg deze op de mascarpone.

7

Ga hiermee door totdat de hele schaal gevuld is.

8

Garneer de tiramisu met wat geschaafde witte chocolade.

9

Laat de tiramisu minimaal een uur in de koelkast opstijven, langer maakt hem alleen maar lekkerder. Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0