Tlayuda’s

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd20 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd20 Minuten

Ingrediënten

Bonen mengsel
800 g Zwarte bonen
2 teentjes Knoflook
1 Ui
1 theelepel Chilivlokken
1 theelepel Zout
1 theelepel Peper
½ theelepel Komijnpoeder
Tortilla's
2 Grote wraps
100 g Ijsbergsla
75 g Geraspte kaas
2 Tomaten
1 Avocado
Chorizo (optioneel)
Benodigdheden
Blender of staafmixer
Pizzasteen (optioneel)

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 250 graden.

2

Giet de bonen af en vang de vloeistof op. Snijd de ui en knoflook grof.

3

Doe alle ingrediënten voor het bonen mengsel in een steelpannetje en verhit dit gedurende 8 minuten.

4

Vervolgens doe je alle ingrediënten uit de steelpan in de blender. Blend tot je een stevige pasta hebt, meng dit eventueel met wat van de vloeistof uit de bonen om hem te verdunnen.

5

Besmeer de tortilla met de bonen en strooi hier de kaas overheen. Kies je ervoor om een tortilla met chorizo te maken, snijd dit dan op dunne plakjes en leg deze erop.

6

Bak de wrap gedurende 5 minuten in de oven. Om de wrap knapperig te maken kun je deze op een pizzasteen bakken.

7

Snijd ondertussen de avocado en tomaat in plakjes.

8

Haal de tortilla uit de oven en beleg deze met de sla, tomaat en avocado.

9

Lekker ite!

Mexicaanse Tlayuda’s

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie