Tomaten tapenade

Porties1 PortieVoorbereiding5 Minuten
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

175 g Zongedroogde tomaten (uitlek gewicht)
75 g Taggia olijven
3 takjes Verse oregano
2 eetlepel(s) Olijfolie
½ eetlepel(s) Rode wijnazijn
Peper en zout
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Maal de olijven, zongedroogde tomaat en de oregano met een staafmixer tot een egaal mengsel.

2

Roer vervolgens de azijn en de helft van de olijfolie erdoor.

3

Proef en voeg de overige olijfolie toe en eventueel nog wat azijn.

4

Breng op smaak met peper en zout.

5

Serveer lekker met een toastje of gebruik het als beleg op je cracker of brood. Lekker ite!

Tomaten tapenade

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Spaghetti bolognese op traditionele Italiaanse wijzeOnze favoriete spaghetti bolognese recept. Waar we eerder altijd pakjes gebruikten om een bolognese saus te maken en later gemakkelijke recepten volgden die binnen 15 minuten op tafel staan , doen we tegenwoordig liever wat meer moeite. Je hebt wat langer nodig om deze bolognese saus te maken maar daar krijg je wat voor terug, een smaak te vergelijken met een Italiaans restaurant. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden :)