Lekker ite logo

Shop

Tomaten tapenade

Porties1 PortieVoorbereiding5 Minuten
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

175 g Zongedroogde tomaten (uitlek gewicht)
75 g Taggia olijven
3 takjes Verse oregano
2 eetlepel(s) Olijfolie
½ eetlepel(s) Rode wijnazijn
Peper en zout
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Maal de olijven, zongedroogde tomaat en de oregano met een staafmixer tot een egaal mengsel.

2

Roer vervolgens de azijn en de helft van de olijfolie erdoor.

3

Proef en voeg de overige olijfolie toe en eventueel nog wat azijn.

4

Breng op smaak met peper en zout.

5

Serveer lekker met een toastje of gebruik het als beleg op je cracker of brood. Lekker ite!

Tomaten tapenade

Genoten van dit recept? :)