Tomaten tapenade

Porties1 PortieVoorbereiding5 Minuten
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

175 g Zongedroogde tomaten (uitlek gewicht)
75 g Taggia olijven
3 takjes Verse oregano
2 eetlepel(s) Olijfolie
½ eetlepel(s) Rode wijnazijn
Peper en zout
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Maal de olijven, zongedroogde tomaat en de oregano met een staafmixer tot een egaal mengsel.

2

Roer vervolgens de azijn en de helft van de olijfolie erdoor.

3

Proef en voeg de overige olijfolie toe en eventueel nog wat azijn.

4

Breng op smaak met peper en zout.

5

Serveer lekker met een toastje of gebruik het als beleg op je cracker of brood. Lekker ite!

Tomaten tapenade

Genoten van dit recept? :)