Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Snijd de tomaten in stukjes en halveer de cherrytomaten. Pers de teentjes knoflook.
Verwarm olie in de pan en fruit hierin 2 teentjes knoflook.
Voeg vervolgens de risotto toe, bak dit kort mee en voeg vervolgens een deel van de bouillon toe.
Voeg ook de tomaten en Italiaanse kruiden toe en kook deze mee.
Iedere keer wanneer de bouillon volledig opgenomen is, voeg je een scheutje bouillon toe. Herhaal dit totdat de risotto gaar is.
Snijd ondertussen de kip in reepjes.
Bak de kipfilet samen met de overige knoflook, balsamico azijn en de gedroogde oregano.
Bak de laatste minuten de gehalveerde cherrytomaten kort mee.
Wanneer de risotto gaar is meng je de parmezaanse kaas hierdoor heen.
Serveer met de balsamico kip en cherrytomaten. Lekker ite!