Tomatensoep

Porties4 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd20 MinutenTotale tijd25 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd25 Minuten

Ingrediënten

780 g Gezeefde tomaten
400 ml Runder bouillon
250 g Soep balletjes
2 Rode paprika
2 Tomaten
2 theelepel Italiaanse kruiden
1 theelepel Knoflookpoeder
1 theelepel Chilivlokken
1 theelepel Oregano

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Doe de runderbouillon en de gezeefde tomaten in een soep pan en breng aan de kook.

2

Snijd ondertussen de tomaten en paprika's in blokjes.

3

Voeg dan de kruiden en soep balletjes aan de soep toe en laat dit gedurende 5 minuten koken.

4

Daarna voeg je de gesneden paprika's en tomaten toe. Kook dit vervolgens nog 10 minuten.

5

Lekker ite!

Tomatensoep

Genoten van dit recept? :)

Advertentie

Andere lekkere recepten:

Zelfgemaakte knoflooksausHoe je zelf knoflooksaus moet maken? Dat leer je in dit recept. Zelfgemaakte knoflooksaus is veel lekkerder dan knoflooksaus uit de supermarkt. Serveer het tijdens de barbecue, bij de shoarma of bij een heerlijk stuk vlees. Wist je dat er peterselie aan knoflooksaus toegevoegd wordt, zodat je minder uit je mond stinkt?