Tortellini ovenschotel met wortel en mozzarella

Porties2 PortiesVoorbereiding20 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd30 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd30 Minuten

Ingrediënten

400 g Tomatenblokjes
250 g Tortellini
150 g Diepvries erwten
100 ml Water
5 g Verse basilicum
3 Wortels
2 teentjes Knoflook
1 Ui
1 Rode peper
1 bol Mozzarella
½ theelepel Chilipoeder
Peper en zout

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Breng vervolgens water aan de kook, kook de tortellini volgens de instructies op de verpakking. Spoel het wanneer het klaar is af met koud water.

3

Snipper de ui, hak de knoflook en rode peper fijn en snijd de wortel in blokjes.

4

Fruit de ui, knoflook en rode peper.

5

Voeg na ongeveer 2 minuten de wortel toe.

6

Bak het geheel gedurende 5 minuten.

7

Vervolgens voeg je de tomatenblokjes, het water en de chilipoeder toe. Breng het geheel op smaak met peper en zout.

8

Laat het geheel gedurende 10 minuten koken.

9

Schep dan de erwten, tortellini en de helft van de basilicum erdoor.

10

Daarna schep je het geheel in een ovenschaal.

11

Snijd de mozzarella in plakjes en bedek hiermee de ovenschaal.

12

Bak de ovenschotel gedurende 10 minuten in de oven, serveer met de verse basilicum.

13

Lekker ite!

Tortellini ovenschotel met wortel en mozzarella

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie