Tortelloni met ham en witte wijnsaus

Porties2 PortiesKooktijd15 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

250 g Tortelloni
100 g Hamreepjes
100 g Crème fraîche
5 g Verse basilicum
3 Lente ui
2 eetlepel(s) Parmezaanse kaas
½ Bouillonblokje
Flinke scheut witte wijn
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Bak de hamreepjes in een droge pan.

2

Breng ondertussen water aan de kook voor de pasta.

3

Voeg vervolgens een flinke scheut witte wijn toe aan de hamreepjes en laat dit gedurende enkele minuten koken.

4

Kook dan de pasta volgens de instructies op de verpakking.

5

Vervolgens voeg je de crème fraîche en het verkruimelde bouillonblokje toe aan de hamreepjes.

6

Laat het geheel kort koken en snijd ondertussen de lente ui in plakjes.

7

Dan voeg je ook de lente ui, de gesnipperde basilicum en de parmezaanse kaas toe.

8

Verwarm het geheel nog kort, lekker ite!

Tortelloni met ham en witte wijnsaus

Genoten van dit recept? :)