Tortelloni met ham en witte wijnsaus

Porties2 PortiesKooktijd15 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

250 g Tortelloni
100 g Hamreepjes
100 g Crème fraîche
5 g Verse basilicum
3 Lente ui
2 eetlepel(s) Parmezaanse kaas
½ Bouillonblokje
Flinke scheut witte wijn

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Bak de hamreepjes in een droge pan.

2

Breng ondertussen water aan de kook voor de pasta.

3

Voeg vervolgens een flinke scheut witte wijn toe aan de hamreepjes en laat dit gedurende enkele minuten koken.

4

Kook dan de pasta volgens de instructies op de verpakking.

5

Vervolgens voeg je de crème fraîche en het verkruimelde bouillonblokje toe aan de hamreepjes.

6

Laat het geheel kort koken en snijd ondertussen de lente ui in plakjes.

7

Dan voeg je ook de lente ui, de gesnipperde basilicum en de parmezaanse kaas toe.

8

Verwarm het geheel nog kort, lekker ite!

Tortelloni met ham en witte wijnsaus

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie