Lekker ite logo

Shop

Tortelloni met ham en witte wijnsaus

Porties2 PortiesKooktijd15 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

250 g Tortelloni
100 g Hamreepjes
100 g Crème fraîche
5 g Verse basilicum
3 Lente ui
2 eetlepel(s) Parmezaanse kaas
½ Bouillonblokje
Flinke scheut witte wijn
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Bak de hamreepjes in een droge pan.

2

Breng ondertussen water aan de kook voor de pasta.

3

Voeg vervolgens een flinke scheut witte wijn toe aan de hamreepjes en laat dit gedurende enkele minuten koken.

4

Kook dan de pasta volgens de instructies op de verpakking.

5

Vervolgens voeg je de crème fraîche en het verkruimelde bouillonblokje toe aan de hamreepjes.

6

Laat het geheel kort koken en snijd ondertussen de lente ui in plakjes.

7

Dan voeg je ook de lente ui, de gesnipperde basilicum en de parmezaanse kaas toe.

8

Verwarm het geheel nog kort, lekker ite!

Tortelloni met ham en witte wijnsaus

Genoten van dit recept? :)