Afdrukopties:

Tortelloni met ham en witte wijnsaus

Porties2 PortiesKooktijd15 MinutenTotale tijd15 Minuten

Tortelloni met ham en witte wijnsaus

 250 g Tortelloni
 100 g Hamreepjes
 100 g Crème fraîche
 5 g Verse basilicum
 3 Lente ui
 2 eetlepel(s) Parmezaanse kaas
 ½ Bouillonblokje
 Flinke scheut witte wijn
1

Bak de hamreepjes in een droge pan.

2

Breng ondertussen water aan de kook voor de pasta.

3

Voeg vervolgens een flinke scheut witte wijn toe aan de hamreepjes en laat dit gedurende enkele minuten koken.

4

Kook dan de pasta volgens de instructies op de verpakking.

5

Vervolgens voeg je de crème fraîche en het verkruimelde bouillonblokje toe aan de hamreepjes.

6

Laat het geheel kort koken en snijd ondertussen de lente ui in plakjes.

7

Dan voeg je ook de lente ui, de gesnipperde basilicum en de parmezaanse kaas toe.

8

Verwarm het geheel nog kort, lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 2